خانواده خوب و ویژگی های آن
خانواده خوب چه ویژگی هایی را باید داشته باشد
در مراجعات حضوری مراجعین به مرکز مشاوره آوای مهر به عنوان بهترین مرکز مشاوره شرق تهران ، بسیاری از مشکلات مربوط به زن یا شوهر ویا مشکلاتت فرزندان بیشتر از اینکه مربوط به خود شخص باشد و به اصطلاح جنبه شخصی داشته باشد ، ریشه در مسائل و مشکلات خانوادگی دارد.
پس با میتوانیم بگوییم اگر مسائل خانوادگی حل و فصل شود، بسیاری از مسائل شخصی افراد نیز بتدریج حل خواهد شد.این چیزی است که ما به عینه در افراد مشاهده کردیم.
زمانی که خانواده بر طبق اصول و قواعد یک خانواده خوب درامد ، رفتار و وضعیت تک تک اعضا نیز بسیار بهبود پیدا کرد.(شما میتوانید برای اطلاعات بیشتر و یا مراجعه حضوری با تعیین وقت قبلی ، از خدمات بیشتر موسسه آوای مهر بهره مند شوید.)
برای اطلاعات بیشتر بخوانید:
بهترین دکتر مشاور خانواده در تهران
منافع جمعی بر منافع فردی ارجحیت دارد
منافع جمعی باید بر منافع فردی اولویت داشته باشد.چیزی که در خانواده های موفق و خوب دیده میشود ولی در خانواده های نا موفق دیده نمیشود ، خودخواهی های اعضا بخصوص والدین میباشد.در یک ارتباط جمعی شما باید بتوانید به خود بقبولانید که با چشم پوشی از بعضی تک روی ها و خود خواهی ها ، پاداش های ارزشمند تری از تعامل با با دیگران ، خصوصا خانواده خود دریافت خواهید کرد. خبر خوب اینکه اگر شما بتوانید ارتباط بهتری بوسیله چشم پوشی از بعضی امیال خود داشته باشید ، دیگران از طریق همین ارتباط عالی بین شما ، انعطاف کافی برای انطباق با خواسته های شما را پیدا خواهند کرد و در بعضی موارد حتی به شما کمک نیز خواهند کرد.
برای اطلاعات بیشتر بخوانید:
جلوگیری از دعوا خانواده با عادات درست
حس همکاری
حس همکاری باید در تک تک اعضای یک خانواده وجود داشته باشد.البته در مورد کودکان خرد سال ، این حس کاملا بستگی به محیط خانواده دارد ، و اکتسابی است.حس همکاری یعنی تمایل اعضا برای انجام کارها یا حل مسائل بصورت گروهی.حس همکاری بدلایل زیر میتواند ازتباط اعضا و درنتیجه وضعیت و اتمسفر خانواده را تا حد زیادی بهبود ببخشد:
لذت بخش بودن
بسیاری از انسانها بدلایل تکاملی و یا شخصیتی ، تمایل به انجام کارهار بصورت گروهی را دارند ، زیرا کار را از حالت یکنواختی در میاورد و افراد میتوانند به هم کمک کنند تا کار را سریعتر به اتمام برسانند.
اشتراک
وقتی عده ای از افراد(خصوصا اعضای خانواده)مثلا در کارهای خانه با هم همکاری میکنند ، در واقع دارند برای حدف مشترکی فعالیت میکنند ، این انطباق هدف ولو موقتی ، میتواند صمیمیت افراد را بسیار بهبود ببخشد ، زیرا انسانها بوسیله اشتراکات ، جذب یکدیگر میشوند.
افزایش اعتماد بنفس و مسئولیت پذیری
دادن وظیفه و در واقع محول کردن کارها برای افزایش روحیه همکاری خصوصا به کودکان امروزی باعث افزایش اعتماد بنفس آنها میشود که خود این اعتماد بنفس زمینه همکاری های بعدی را بهمراه دارد و این عمل تکرار خواهد شد و همچنین افراد خانواده چون حول یک محور همکاری میکنند (مثلا تهیه ناهار یا شستن آشپزخانه) مسئولیت پذیری بیشتری برای انجام وظایف خود و حفظ خانواده خواهند داشت.
برای اطلاعات بیشتر بخوانید:
0 دیدگاه